•  
  •  
  •  
  •  
  •  
Flexibel varen met all-in abonnement

Breskens / Zeeland

Jachthaven Breskens ligt aan de monding van de Westerschelde.

Gelegen aan de Zeeuws Vlaamse kust en aan de grens met Vlaanderen is het de ideale uitvalsbasis voor vaartochten naar België, het Nederlandse Deltagebied,  Engeland en Frankrijk. De haven biedt 580 vaste ligplaatsen en 100 passanten plaatsen. Het is een geliefde haven voor zowel zeilers als motorjachten met uitstekende voorzieningen en faciliteiten.

De Westerschelde is het zuidelijke zeewater van het Deltagebied tussen Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen. De zeearm heeft een open verbinding met de Noordzee en de Schelde. Gigantische zeeschepen banen zich via de Westerschelde een weg naar de grote havens in Antwerpen en Vlissingen. Ze zien passeren maakt dit gebied onvergetelijk.

Het getij zorgt iedere keer weer voor een flinke uitdaging voor watersportliefhebbers. Profiteer van de krachtige stroming en leerrijke momenten op de Westerschelde; een echte ontdekkingstocht. Ook op het land is veel te ontdekken; de sfeervolle polderdijkjes, oneindige landweggetjes, culturele bezoeken en het uitzicht op de machtige Westerschelde. Slikken, schorren en rijke flora en fauna maken de Westerschelde tot een prachtig vaar- én recreatiegebied.

Breskens is een typische vissershaven, dat ruikt en proeft u als u een visje koopt bij een kraampje of als u in een visrestaurant gaat eten. Op de kade van Breskens vindt u diverse terrasjes, horecagelegenheden, visafslag en het Visserijmuseum.

Onze jachten

Deze jachten liggen in Breskens / Zeeland:

Out of the blue: Dufour 34, Dufour 34, 2008