•  
  •  
  •  
  •  
  •  
Flexibel varen met all-in abonnement

Bruinisse / Grevelingenmeer

Jachthaven Bruinisse ligt centraal in de Zeeuwse wateren, vlak bij de sluis tussen de Nationaal Park Oosterschelde en het Grevelingenmeer; populaire vaargebieden onder watersporters. Zowel vanuit Belgi√ę als de Randstad is Jachthaven Bruinisse prima bereikbaar.

Moderne voorzieningen

In 2010 is Jachthaven Bruinisse fors uitgebreid. Sindsdien behoort de jachthaven tot de grootste en modernste jachthavens van Nederland. De jachthaven telt 1400 ruime ligplaatsen met elk eigen water- en elektriciteitspunten. En er zijn vele voorzieningen bijgekomen: horeca, wellness-voorzieningen, winkels, een beschut en openbaar zandstrand, extra speelvoorzieningen, luxe sanitair en gezinsbadkamers. De kinderen kunnen zich ook vermaken in de speeltuin en het speciale kinderbad. En op loopafstand van de haven ligt een schitterende 18-holes golfbaan.

Duurzame jachthaven

Duurzaamheid staat centraal bij Jachthaven Bruinisse. De nieuwe steigers zijn van 100% recyclebare materialen. Op de steigers komt een speciaal systeem voor de afvoer van vuilwater. Regenwater wordt opgevangen en gebruikt om de schepen mee schoon te spuiten. Ook wordt er gebruikgemaakt van alternatieve energiebronnen.

Bezoek de jachthaven op jachthavenbruinisse.nl

Samenwerking met Aquavitesse

In Bruinisse werkt FlexYachts samen met Aquavitesse. Deze erkende CWO zeilschool verzorgt lessen voor jong en oud, beginner en (ver)gevorderd. Aquavitesse verzorgt ook privélessen waarmee u in korte tijd voldoende kennis opdoet om zelfstandig te kunnen varen.
FlexYachts biedt u bij aanvang van uw lidmaatschap een gratis lesdag manoeuvreren aan, verzorgd door een ervaren instructeur van Aquavitesse.

Maak kennis met deze zeilschool op aquavitesse.nl

Adres Jachthaven Bruinisse

Jachthavenweg 61
4311 NC Bruinisse

Onze jachten

Deze jachten liggen in Bruinisse / Grevelingenmeer:

Kakadu: Dehler 29, Dehler 29, 2012
Zambezi: Dehler 34, Dehler 34, 2020
Sayonara: Dehler 38, Dehler 38 - 3 huts, 2018