•  
  •  
  •  
  •  
  •  
Flexibel varen met all-in abonnement

Naarden / Randmeren en IJsselmeer

Jachthaven Naarden is gelegen aan het Gooimeer, centraal tussen de Randmeren en de Randstad, in de natuurlijke en bosrijke beschutting van ’t Gooi. Vanuit de haven kunt u alle kanten op: het IJmeer, Markermeer en het IJsselmeer, maar ook de Randmeren en de Vecht vormen een vaargebied dat ideaal is voor zowel gevorderde als beginnende watersporters.

Full service haven

Met ruim 1.200 ligplaatsen is Jachthaven Naarden een van de grootste jachthavens van Nederland. De full service haven is gelegen in het Naarderbos en voorzien van alle voorzieningen die u als watersporter nodig heeft: van modern en schoon sanitair, een uitgebreide scheepswinkel, een gezellig havencafé waar u een heerlijke saté kunt eten tot een minisupermarkt met ruim assortiment.

Zeer tevreden ligplaatshouders

Uit recent onderzoek is gebleken dat de ligplaatshouders van jachthaven Naarden bijzonder tevreden zijn. Hieronder vindt u een aantal quotes:

"Een grote haven, maar met een persoonlijke sfeer"

"Voor ons is Jachthaven Naarden de mooiste en prettigste haven aan de Randmeren"

"Zeer vriendelijk en behulpzaam havenpersoneel"

"Mooie beschutte ligging, ik kan met elke wind varen"

Heerlijk recreëren in de directe omgeving

Natuurgebieden als het Naardereng en het Naardermeer zijn eenvoudig bereikbaar en in de omgeving zijn diverse attracties te bezoeken die prima geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. U kunt uw dagprogramma combineren met wandelen, fietsen (huurfietsen zijn op het haventerrein aanwezig) of golfen op Golfbaan Naarderbos. Voor kinderen is er een speeltuin en een zwemstrand op loopafstand.

Bezoek de jachthaven op www.jachthavennaarden.nl

Adres Jachthaven Naarden

Onderwal 4
1411 LV Naarden

Onze jachten

Deze jachten liggen in Naarden / Randmeren en IJsselmeer:

Donana: Saffier 26, Saffier 26, 2010