•  
  •  
  •  
  •  
  •  
Flexibel varen met all-in abonnement

Wemeldinge / Zeeland

Jachthaven Wemeldinge ligt direct aan Nationaal Park Oosterschelde en is een goede startplaats voor het verkennen van de Zeeuwse delta. Ook het Veerse Meer en het Grevelingenmeer liggen op korte afstand van de haven. De haven is uitstekend bereikbaar vanuit Antwerpen (30 min.), Breda (45 min.) en Rotterdam (60 min.).

Haven met moderne faciliteiten

Er zijn ruime ligplaatsen met een zijsteiger. Dat maakt afmeren gemakkelijk en biedt extra privacy. Daarnaast heeft u een eigen stroomaansluiting en een watertappunt. Deze marina beschikt over uitstekende sanitaire voorzieningen: aparte, schone toiletten en ruime douchecabines.
Ook uw kinderen komen in Wemeldinge aan hun trekken. Ze kunnen zich lekker uitleven op het terrein met bijvoorbeeld krabbetjes vangen. In eetcafé 'de Optimist' worden heerlijke pannenkoeken geserveerd. En vlakbij de jachthaven, in het dorpje van Wemeldinge, is een hertenkamp en een speeltuintje.

Blauwe Vlag haven: een schoon milieu

Jachthaven Wemeldinge voert de Blauwe Vlag. Elk jaar opnieuw wordt de Blauwe Vlag uitgereikt aan jachthavens die aantoonbaar schoon en veilig zijn. Dit internationaal erkende milieukeurmerk geeft aan dat de jachthaven zijn verantwoordelijkheid voor het milieu serieus neemt.

Bezoek de jachthaven op www.vdrest.nl

Adres Jachthaven Wemeldinge

Sluisplateau 31
4424 BK Wemeldinge

Onze jachten

Deze jachten liggen in Wemeldinge / Zeeland:

Exire: Xp 38, Xp 38, 2012
Amazone: Dehler 38, Dehler 38 3-huts, 2017
GreenForce: Greenline 33, Greenline 33, 2013
Amoer: Beneteau Oceanis 30.1, Beneteau Oceanis 30.1, 2021