•  
Flexibel varen met all-in abonnement

Griekenland

Flexibel zeilen in Griekenland

Ons jacht in Athene wordt gedeeld door een beperkt aantal deelnemers. Daarvan is 1 de eigenaar. Deelnemers hebben de keuze uit verschillende jaarabonnementen. Een combinatie abonnement met zeilen in Nederland is ook mogelijk. Zeildagen worden gereserveerd in ons flexibele boekingssysteem ‘Click & Sail’. Onze jachten zijn luxe en zeer compleet uitgeruste eigenaars boten die in tip top conditie verkeren.

Belangrijkste kenmerken

  • Flexibel zeilen is goedkoper dan het huren van een charterschip en u heeft geen langdurige financiële verplichtingen. Het lidmaatschap is voor minimaal 1 jaar.
  • U zeilt met een exclusieve eigenaarsversie van de Beneteau Oceanis 45 i.p.v. een sober uitgerust charterschip.
  • Flexibel zeilen kost minder dan 1/5e van het bezit van een eigen zeilschip en u hoeft niet te investeren in de aanschaf van een jacht.
  • U betaald een all-inclusive maandbedrag tegen een scherp tarief.
  • Geniet ook van flexibel varen in Nederland met een combinatie abonnement. U heeft dan de beschikking over een jacht in Nederland en Griekenland.
  • Uw schip is altijd in topconditie door professioneel onderhoud.
  • Vanaf de vaste ligplaats in Athene heeft u toegang tot prachtige vaargebieden in Griekenland.
  • U kunt gegarandeerd 3 tot 5 weken per jaar varen. Meer dan 5 weken per jaar is ook mogelijk.
  • Online boeken via flexibel boekingssysteem ‘Click & Sail’
  • De schoonmaakkosten, verbruikte diesel, kosten voor het linnen en duikrapport rekent u ter plaatse af bij de beheerder.

Voor meer informatie over Athene en de Beneteau Oceanis 45 klik hier

Voordelen flexibel zeilen

U vaart gegarandeerd met een perfect uitgerust jacht

Onze exclusieve, zeewaardige Beneteau Oceanis 45 is een luxueus en zeer comfortabel zeilschip met een complete uitrusting en ze voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Het is geen charterboot maar een privé schip wat gebruikt wordt door de deelnemers. Uw schip heeft een vaste ligplaats in Athene. U vaart dus altijd met hetzelfde schip, uw ‘eigen’ schip.

U betaalt geen aanschafkosten

Als u zelf een schip koopt, doet u dat waarschijnlijk met een (dure) scheepshypotheek. Telt u daarbij de kosten voor havengeld, verzekering en onderhoud op, dan is het eigen bezit van een schip al snel 5x keer duurder. Een gemiddelde booteigenaar vaart echter niet meer dan 25 dagen per jaar. De rest van de tijd ligt de boot te dobberen in de haven. Bij flexibel zeilen deelt u een boot met anderen. Daardoor delen wij samen de kosten.

U zeilt tegen lage maandlasten

Als u met ons in zee gaat dan sluit u een contract af voor 1 jaar. Het abonnement is inclusief alle kosten, zoals verzekering, liggeld in de thuishaven, onderhoud en afschrijving. Er komen dus geen verborgen kosten bij.

U heeft geen zorgen over onderhoud

Geen omkijken meer naar het tijdrovende onderhoud of winterklaar maken van uw schip. Dat regelen wij voor u. U kunt erop vertrouwen dat wij uw schip met dezelfde zorg omringen als u dat zou doen. U bent verzekerd van een schip in een perfecte staat van onderhoud waar u direct mee weg zeilt.

Voor meer informatie over Athene en de Beneteau Oceanis 45 klik hier

 

Neem contact op voor meer informatie