•  
  •  
  •  
  •  
  •  
Flexibel varen met all-in abonnement

Athene

Flexibel zeilen in Athene

Flexibel zeilen is varen met een abonnement op uw ‘eigen’ schip, wanneer u dat wilt. In Athene ligt onze nieuwe en zeer luxe uitgeruste Beneteau Oceanis 45. Tegen een voordelig maandbedrag sluit u een all-in jaarabonnement af. Middels ons online boekingssysteem ‘Click & Sail’ legt u eenvoudig vast wanneer en hoelang u wilt zeilen. Samen met een beperkt aantal medegebruikers geniet u van uw eigen zeewaardige jacht, zonder in elkaars vaarwater te zitten. Soms is het slim om te delen.

.

Uw luxe jacht

Oceanis 45 Sailing 27 Uw Beneteau Oceanis 45 is uitgevoerd als luxueus eigenaarsschip met een mooi teakdek, een ruime mastercabin met eigen badkamer en twee ruime hutten achterin met een tweede badkamer. Veel luxe opties zoals o.a. B&G Zeus navigatie / auto pilot, verwarming, tv, wifi, bluetooth stereo installatie, USB oplaadpunten in elke hut, ruime kombuis met twee koelkasten / vriezer / gasfornuis / oven en nespresso.

Het weer in Athene

Het klimaat in Athene en omgeving is gedurende 9 maanden per jaar uitstekend met gemiddelde maximum temperaturen oplopend vanaf 1 maart met 16 °C, via ruim 30 °C in augustus terug naar 18 °C in november. Ook in december is het met gemiddeld 14 °C en 4 uur zon per dag nog vaak heerlijk.

Hoe werkt het?

Onze Beneteau Oceanis 45 in Athene wordt gedeeld door een beperkt aantal deelnemers. Daarvan is 1 de eigenaar. Een deelnemer met een jaarabonnement heeft 5 weken vaartegoed. Zeildagen worden gereserveerd in ons flexibele boekingssysteem ‘Click & Sail’. U kunt daarmee maximaal 2 weken aangesloten reserveren. Door te ruilen met andere deelnemers kunt u zelfs 3 weken varen. Als u minder dan 5 weken per jaar wilt varen dan hebben we een speciaal abonnement voor de zomer en een voor- & najaar abonnement.

Verschillende abonnementen

De boot is beschikbaar van maart t/m december. In januari en februari is de boot uit de vaart voor onderhoud.

Abonnement Periode Prijs p. mnd   Prijs p. jaar  
Jaar 2 weken hoogseizoen, 2 weken middenseizoen, 1 week laagseizoen € 795,- € 9540,-
       
Zomer 2 weken hoogseizoen, 1 week laagseizoen € 595,- € 7140,-
       
Voor- en najaar 2 weken middenseizoen, 1 week laagseizoen € 450,- € 5400,-

 

Seizoenen 2018

Laagseizoen:

3 maart - 28 april & 10 november - 29 december

Middenseizoen:

28 april - 16 juni & 22 september - 10 november

Hoogseizoen:

16 juni - 22 september

 

Wat zijn de kosten

U sluit een all-in jaarabonnement af tegen een voordelig tarief vanaf € 450,- per maand. Alle kosten voor het delen van een boot zijn inbegrepen: het gebruik van uw ‘eigen’ jacht, liggeld, verzekering en onderhoud.

De eenmalige borg à € 2.000,- gebruiken wij als dekking voor het eigen risico van de verzekering. Het eigen risico kunt u in overleg ook afkopen. De Oceanis 45 is all-risk verzekerd.

De schoonmaakkosten, verbruikte diesel, kosten voor het linnen en duikrapport rekent u ter plaatse af bij de beheerder.

Neem contact op voor meer informatie