•  
  •  
  •  
  •  
  •  
Flexibel varen met all-in abonnement

Lefkas

Flexibel zeilen in Lefkas

Flexibel zeilen is varen met een abonnement op uw ‘eigen’ schip, wanneer u dat wilt. In Lefkas ligt onze luxe en compleet uitgeruste Sunbeam 44. Tegen een voordelig maandbedrag sluit u een all-in jaarabonnement af. Middels ons online boekingssysteem ‘Click & Sail’ legt u eenvoudig vast wanneer en hoelang u wilt zeilen. Samen met een beperkt aantal medegebruikers geniet u van uw eigen zeewaardige jacht, zonder in elkaars vaarwater te zitten. Soms is het slim om te delen.

Uw luxe jacht

GustoDe Sunbeam 44 is uitgevoerd als luxueus eigenaarsschip met een mooi teakdek, een ruime eigenaars hut met eigen badkamer en een ruime hut voorin met een tweede badkamer. In de kajuit zijn er nog twee extra slaapplaatsen.De centrale plek aan dek is de veilige center cockpit met een u-vormige kuipbank met alle lieren, schoten en apparatuur binnen handbereik van de stuurman. Het zwemplatform is geïntegreerd in de spiegel van de boot. De boot heeft een handig rolgrootzeil en een nieuwe genua. Ook is er een gennaker aan boord. Verder is de boot zeer compleet uitgerust met o.a. alle noodzakelijke apparatuur, nieuwe plotter, rib met 4pk bbm, zonnepanelen, verwarming en bimini.

Het weer in Lefkas

Het klimaat in Lefkas en omgeving is gedurende 7 maanden per jaar uitstekend met gemiddelde maximum temperaturen oplopend vanaf 1 april met 19 °C, via ruim 30 °C in juli/augustus terug naar 22 °C in oktober. 

Hoe werkt het?

Onze Sunbeam 44 in Lefkas wordt gedeeld door een beperkt aantal deelnemers. Daarvan is 1 de eigenaar. Een deelnemer met een jaarabonnement heeft 5 weken vaartegoed. Zeildagen worden gereserveerd in ons flexibele boekingssysteem ‘Click & Sail’. U kunt daarmee maximaal 2 weken aangesloten reserveren. Door te ruilen met andere deelnemers kunt u zelfs 3 weken varen. Als u minder dan 5 weken per jaar wilt varen dan hebben we een speciaal abonnement voor de zomer en een voor- & najaar abonnement.

Verschillende abonnementen

De boot is beschikbaar van maart t/m december. In januari en februari is de boot uit de vaart voor onderhoud.

Abonnement Periode Prijs p. mnd   Prijs p. jaar  
Jaar 1 week hoogseizoen, 2 weken middenseizoen, 2 weken laagseizoen € 575,- € 6900,-
       
Zomer 2 weken hoogseizoen, 1 week laagseizoen € 450,- € 5400,-
       
Voor- en najaar 2 weken middenseizoen, 1 week laagseizoen € 375,- € 4500,-

 

Seizoenen 2017

Laagseizoen:

1 april – 13 mei & 30 september – 28 oktober

Middenseizoen:

13 mei - 1 juli & 26 augustus – 30 september

Hoogseizoen:

1 juli - 26 augustus

 

Wat zijn de kosten

U sluit een all-in jaarabonnement af tegen een voordelig tarief vanaf € 375,- per maand. Alle kosten voor het delen van een boot zijn inbegrepen: het gebruik van uw ‘eigen’ jacht, liggeld, verzekering en onderhoud.

De eenmalige borg à € 2.000,- gebruiken wij als dekking voor het eigen risico van de verzekering. Het eigen risico kunt u in overleg ook afkopen. De Sunbeam 44 is all-risk verzekerd.

De schoonmaakkosten, verbruikte diesel, kosten voor het linnen en duikrapport rekent u ter plaatse af bij de beheerder.

Neem contact op voor meer informatie

Iedereen wil toch tegelijk varen?
Hier vindt u het antwoord.
Inschrijven nieuwsbrief

U ontvangt het laatste nieuws en onze speciale acties