•  
  •  
  •  
  •  
  •  
Flexibel varen met all-in abonnement

Is flexibel zeilen iets voor u?

Geen zeiler is hetzelfde. En dat is het mooie van een zeilboot delen met flexibel zeilen. Wat u en uw medezeilers bindt, is de liefde voor wind en water. Maar verder loopt u elkaar niet in de weg. Twijfelt u nog of onze vorm van flexibel zeilen iets voor u is? We hebben hier een aantal scenario’s opgeschreven. U herkent er vast wel één.

"Ik wil niet de rompslomp van een eigen zeilboot"

Als booteigenaar besteedt u elke maand tot 10 uur aan onderhoud om uw schip in perfecte zeilconditie te houden. Tijd die u wellicht liever anders besteedt: aan het zeilen zelf, aan uw onderneming c.q. werk of aan uw gezin. FlexYachts neemt alle schoonmaak, onderhoud en winterklaar maken van u over.

Ontdek hoe een boot delen bij FlexYachts werkt

 

"Mijn familie wil niet (meer) meezeilen"

U kunt nog zo gek zijn op zeilen; het houdt op wanneer uw partner of kinderen niet mee willen. Daar voelt u zich zelfs schuldig over, want dan ligt uw schip werkloos in de haven. Met FlexYachts valt het ‘moeten’ zeilen weg.

Vergelijk de kosten van flexibel zeilen via FlexYachts met de kosten van een eigen boot

 

"Ik wil zeilen met een stabiel en comfortabel zeiljacht"

Bij FlexYachts kunt u o.m. kiezen voor de veilige en koersvaste Dufour Grand’ Large 365, een luxueus zeiljacht. Geraffineerd Italiaans design, voorzien van alle comfort en natuurlijk ook een snelle zeiler. Of wat dacht u van de sportieve open dagzeiler Saffier 26 Se of de Dehler 29?

Schouw de complete vloot van FlexYachts

 

"Ik wil zeilen wanneer ik dat wil"

Weersvooruitzichten goed voor komende week? Goede wind, volop zon? Zeilen! Uw zeilschip wacht op u in de haven. Zeilen via FlexYachts betekent vanaf 24 uur voor gebruik gratis kunt uitvaren.

Ontdek meer voordelen van het delen van een boot via flexibel zeilen

 

"Ik heb niet altijd een zeilmaat om mee te zeilen"

Sommige zeilers hebben een reputatie: zodra je ze ziet vragen ze je mee als opstapper. Want als je gezin niet mee wil, moet je toch je horizon verbreden. Anders kun je immers niet zeilen. FlexYachts biedt u een pool van zeilers – net zo bedreven en gepassioneerd als uzelf.

Lees alles over het slimme boekingssysteem

 

Zelfs als u zich niet herkent, kan flexibel zeilen iets voor u zijn. Want gemak, flexibiliteit en zeilen tegen minder kosten, werkt voor iedere zeilliefhebber.

“Het ideale van het FlexYachts concept is de combinatie van bijtijds plannen en spontaan varen. Doordat je altijd op dezelfde boot vaart met een beperkt aantal gebruikers wordt het een stukje van jezelf. En de boot is vaarklaar gedurende het hele jaar. ”

Jaap Nieuwenhuizen - Deelnemer FlexYachts

 

Deel slim: in 4 stappen flexibel zeilen

Neem contact met ons op voor meer informatie

Lees de ervaringen van anderen die een boot delen