•  
  •  
  •  
  •  
  •  
Flexibel varen met all-in abonnement

Service

FlexYachts maakt het zijn zeilers graag zo comfortabel en eenvoudig mogelijk. Daarom krijgt u van ons uitgebreide service en ondersteuning.

1. Eerlijke verdeling zeiltijd

De beschikbare zeiltijd wordt 100% eerlijk verdeeld, dankzij het geavanceerde boekingssysteem. Bovendien werkt het team van FlexYachts continu aan verbetering van het systeem, waarbij we ook kijken naar nieuwe servicemogelijkheden.

2. Zorgvuldig onderhoud

Ervaren onderhoudsmedewerkers garanderen dat uw boot in prima vaarconditie is. Constateert u zaken die voor verbetering vatbaar zijn? Laat het ons dan direct weten via het systeem van in- en uitchecken. Zo kunnen wij ervoor blijven zorgen dat onze vloot tiptop in orde blijft.

 

3. Uitvoerige schoonmaak

Een keer per 2 weken worden de boten aan de hand van een checklist extra schoongemaakt. Dat draagt immers bij aan uw zeilplezier. Maar ook u en andere gebruikers laten de boot na gebruik natuurlijk schoon achter. Elke volgende zeiler kan dan met een opgeruimd gevoel afvaren.

4. Tweewekelijkse veiligheidsinspectie

Tijdens de schoonmaakwerkzaamheden wordt ook een veiligheidsinspectie uitgevoerd. Daarbij controleren we met regelmaat alle belangrijke systemen en onderdelen aan boord. U kunt er zeker van zijn dat alles op uw schip veilig en uitstekend functioneert.

5. Tanken uit handen nemen

FlexYachts zorgt voor een gevulde brandstoftank. U hoeft dus niet zelf naar het tankstation. U hoeft er zelfs niets voor te betalen.

(Alleen als u de boot voor een langere periode boekt, zijn de brandstofkosten voor uw rekening. Uiteraard zorgt u dan zelf voor het bijtanken op de locatie waar u op dat moment bent.)

6. Bijvullen van water

De watertanks worden door FlexYachts in de gaten gehouden en bijgevuld indien nodig. Ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. U vaart altijd af met watertanks gevuld met vers water.

7. Gedegen instructie

U krijgt een uitvoerige instructie over het gebruik van de boot en de systemen, plus een informatieve manoeuvreertraining. Mocht u daarna nog behoefte hebben aan meer uitleg, schroom dan niet om dat te melden. FlexYachts biedt extra trainingen aan en informeert u graag over alle mogelijkheden. 

Direct contact met FlexYachts