Jachten

Hier vindt u alles over onze vloot; de jachten van onze vloot, hoe ons jachteigenaar programma werkt en waar onze vloot ligt.

Onze vloot

Onze vloot bestaat uit kwaliteits jachten van onder andere Dehler, RM-Yachts, J-Boats, Beneteau, Greenline en Dufour. Wij hebben bij de keuze van onze schepen gekeken naar een goede combinatie van vaareigenschappen, comfort, veiligheid en looks.

Ons jachteigenaar programma

Het jachteigenaar programma van FlexYachts maakt een eigen zeiljacht financieel aantrekkelijk – maar zonder de rompslomp van een eigen schip. Met onze innovatieve systemen voor boeking en in/uitchecken plus een uitgekiend jacht onderhoudsprogramma zeilt u op een perfect onderhouden boot, wanneer u dat wilt.

Locaties

Locatie, locatie, locatie. Onze met zorg geselecteerde, uitstekend bereikbare en moderne jachthavens hebben eigentijdse faciliteiten en een ongedwongen sfeer. Alle locaties beschikken over voldoende en veilige parkeerplaatsen en liggen aan uitgestrekte zeilgebieden: de veelzijdige Zeeuwse delta, het IJsselmeer en de uitdagende Noordzee.

Interesse?

Heeft u vragen over de vloot, het jachteigenaar programma of over de locaties? Bezoek de FAQ of neem contact met ons op: