Whispering Angel – Beneteau Oceanis 45 – Athene / Griekenland

European Yacht of the Year 2012

In 2012 is de Oceanis 45 uitgeroepen tot winnaar van de prestigieuze European Yacht of the Year verkiezing. Een schitterend zeiljacht, ze is volledig in balans, voldoet aan elke behoefte en straalt een comfortabele sfeer uit. De Oceanis 45 is een trendsetter voor toekomstige zeiljachten met haar rompontwerp en vele andere innovaties. De toepassing van de grootschoot beugel in combinatie met de naar achteren geplaatste mast zorgt voor een uitgebalanceerd zeilplan en een optimale zeilervaring in deze klasse.

Terras aan het water

De nieuwe Finot-Conq ontwerpen bieden een goede zeewaardigheid en veel luxe. De beschermde kuip ontpopt zich onder anker tot een waar terras aan het water. Het grote zwemplatform maakt in uitgeklapte stand de toch al riante kuip nog groter. Vanaf uw eigen privé terras duikt u zo de helder blauwe Griekse wateren in. De kajuit op de Oceanis 45 voelt in onze eigenaarsuitvoering door de ruimte en de lichtinval aan als een luxe appartement. In de voorste hut bevindt zich de master bedroom waarin een groot 2-persoons bed staat met zij instap.

Zeilen in Griekenland

Het klimaat in Athene en omgeving is gedurende 9 maanden per jaar uitstekend: met gemiddelde maximum temperaturen vanaf 16 graden in maart oplopend naar ruim 30 graden in augustus en weer terug naar 18 graden in november. Zeilen in Griekenland is geweldig: honderden eilanden, grote en kleine haventjes met gezellige restaurantjes en duizenden baaien met helder en schoon zeewater. De temperaturen van een doorsnee Hollandse zomer vindt je hier al vroeg in het voorjaar tot midden juni of van september tot eind november. De zon schijnt het grootste deel van de dag.

Specificaties

Ligplaats: Athene / Griekenland
Type: Beneteau Oceanis 45
Bouwjaar: 2014
Abonnement: Op aanvraag
Lengte romp: 13.50 m
Lengte waterlijn: 12.98 m
Breedte over alles: 4.50 m
Diepgang: 2.27 m
Waterverplaatsing: 10.549 kg
Ballast: 2.808 kg
Motor: 54 PK Yanmar
Dieseltank: 200 l
Watertank: 370 l
Grootzeil: 50 m²
Genua 104%: 50 m²
Gennaker: 156 m²

Foto’s

Klik op het icoon om de foto te vergroten

Indeling

Video

Beschikbaarheid

Benieuwd naar prijs en de beschikbaarheid van dit jacht? Neem contact op en maak vrijblijvend een afspraak.