Waarom FlexYachts?

Waarom FlexYachts?

Gemak en betrouwbaarheid

FlexYachts neemt u en uw medezeilers alle rompslomp van regelwerk, onderhoud en schoonmaak uit handen. Service en betrouwbaarheid krijgen daarom onze hoogste prioriteit.

Uitstekende service

Alle leden van FlexYachts zijn verzekerd van goede service. Wij doen er alles aan om u een mooie tijd met uw schip te bezorgen.

Organisatie met passie

Bij flexibel zeilen – de nieuwe manier van zeilen – hoort natuurlijk een betrouwbare organisatie. Voor FlexYachts werken verschillende bevlogen en deskundige mensen die zeilers en de zeilsport een warm hart toedragen. Zij dragen graag bij aan uw plezier op het water.

Comfortabele en snelle schepen

Onze boten zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Alle zijn recent gebouwd en beschikken over prima zeileigenschappen. Bovendien zijn ze een lust voor het oog. In de vloot zitten zowel schepen met twee of drie hutten als open dagzeilers.

Slimme inzet van moderne ICT

Flexibel zeilen (of fractional sailing) is een slim concept voor slimme zeilers. En door slimme ICT- en communicatiesystemen bent u als zeiler altijd zeker van een ruim en ongestoord gebruik van uw schip. De geavanceerde systemen voor online boeken en in- en uitchecken zijn speciaal voor FlexYachts ontworpen.

Snel antwoord op al uw vragen

Wij staan voor u klaar. Bij problemen of vragen geven wij u een snelle reactie. Ons doel is immers om u een onbezorgde tijd op het water te laten beleven. Neem gerust contact met ons op! Dat kan via 070- 3628341 of info@flexyachts.nl.

Heeft u nog andere vragen?