Uw schip boeken

Transparant boekingssysteem – een boot delen zonder in elkaars vaarwater te zitten

Onbezorgd een boot delen is mogelijk door ons boekingssysteem Click & Sail waarmee u zeker bent van ruime vaartijd. De beschikbare zeiluren worden over alle zeilers eerlijk en naar keuze verdeeld. Click & Sail is een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Hoe het werkt, wijst zich vanzelf en u kunt er direct mee uit de voeten.

Boeken

Direct inzage in beschikbaarheid schip

Click & Sail biedt u een up-to-date overzicht van de beschikbaarheid van uw schip. In het schema ziet u direct wanneer het schip is geboekt. Click & Sail houdt bovendien uw vaarsaldo realtime bij: u weet altijd precies hoeveel vaardagen u heeft.

Zelf vaardagen plannen

In Click & Sail legt u zelf eenvoudig vast wanneer en hoelang u vaart. De ene keer kiest u voor een avond, de andere keer voor een weekend en zelfs een hele week is mogelijk. Tot 24 uur voor aanvang van uw reservering kunt u annuleren. Uw tegoed wordt dan weer op uw saldo bijgeschreven. Wel zo handig als uw plannen veranderen of het slecht weer is.

Gratis zeilen bij last-minute gebruik

Is het zeilschip morgen vrij? In het boekingssysteem ziet u in een oogopslag of uw schip geboekt is of niet. Vanaf 48 uur voordat u uw schip wilt gebruiken, kunt u ‘gratis’ uitvaren. Deze uren worden dus niet van uw vaarsaldo afgeboekt.

Vaarsaldo meenemen

U kunt uw zeildagen al in de volgende maanden plannen. En als u enkele dagdelen niet heeft gebruikt, neemt u die gewoon mee naar de volgende maand. Uw vaartegoed is twee maanden geldig.

In- & uitchecken

Simpele checklist via smartphone

Stapt u aan boord om te gaan zeilen of verlaat u de boot? Bij aankomst en vertrek vult u een overzichtelijke checklist in. U controleert de staat van uw schip en checkt de aanwezigheid van reddingsvesten en andere zaken. Dat doet u eenvoudig via een smartphone, tablet of laptop.

Uw schip altijd in tiptop conditie

Ook uw medegebruikers checken elke keer zorgvuldig in en uit. Zo bent u altijd verzekerd van een compleet uitgerust zeilschip in perfecte conditie. Bovendien is FlexYachts zo altijd up-to-date geïnformeerd over de staat van het schip. Daardoor kunnen wij de benodigde zorg en onderhoud snel uitvoeren. FlexYachts gebruikt hiervoor een professioneel systeem voor onderhoudsmanagement.